Katso TV-kanavia myös tietokoneella


LPOnetin SuperTube PCTV tuo kotimaiset tv-kanavat ohjelmaoppaineen suoraan tietokoneesi näytölle, jolloin tietokoneesi toimii kotisi kätevänä kakkostelevisiona. Kuvanlaatu vastaa digi-TV:n tasoa, eli voit nauttia loistavasta kuvalaadusta ja katkeilemattomista lähetyksistä myös tietokoneellasi.

SuperTube PCTV on myös miniaikakone: voit tallentaa haluamasi tv-kanavat, jolloin ne ovat katsottavissa kaikkine ohjelmineen takautuvasti 2 vuorokauden ajan lähetysajankohdasta.


PCTV -palveluun kuuluvat peruskanavat: YLE TV1, YLE TV2, MTV3, Nelonen, YLE Fem, Sub, YLE Teema, Liv, JIM, The Voice / TV Viisi ja FOX.

Valitse PCTV maksutta Kuitupakettiisi!

PCTV-palvelua pääset hyödyntämään, kun sinulla on LPOnetin kuituliittymä. Saat sen maksutta osaksi Kuitupakettia, jos et tarvitse Kotipuhelinliittymää. Jos valitset pakettiisi sekä PCTV:n että Kotipuhelinliittymän, on lisäveloitus 5,90 €/kk.

Tutustu tarkempaan palvelukuvaukseen tästä:

SuperTube PCTV_palvelukuvaus_LPOnet.pdf

Palvelussa noudatetaan LPOnet Oy Ab:n tv-palveluiden erityisehtoja kuluttaja-asiakkaille sekä yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Televisiolähetysten vastaanottaminen PCTV:n kautta kuuluu TV-lupamaksun piiriin.

Tilaa PCTV myymälästämme, josta saat myös tunnukset palveluun.


SuperTube PCTV-palveluun pääset tästä:
http://supertube.fi/pctv
 

Lataa tarvittaessa VLC-player
 

SuperTube PCTV käyttöohje: SuperTube PCTV_Käyttöohje_LPOnet.pdf